Зали под наем

Бизнес център "Рувекс" е новопостроена административна сграда с отлично местоположение, предлагаща модерно оборудвани зали под наем. Разположена е в един от най-привлекателните райони на гр. София – ж. к. Младост 4, в непосредствена близост до основни пътни артерии - бул. „Александър Малинов” и Околовръстен път. Бизнес център "Рувекс" е в близост до Бизнес парк – София, метростанция „Бизнес парк“ и до спирка на автобуси № 76 и № 113.

Бизнес център "Рувекс" разполага с 3 броя зали, които бихте могли да наемете за Вашето събитие. Залите могат да се обединят в две или в една обща зала, в зависимост от броя на Вашите гости и от желанието Ви за аранжиране на пространството.

И за да направите събитието си по-специално може да се възползвате от вкусните предложения на ресторант „Пикник“, който се намира на първия етаж на бизнес сграда „Рувекс“.

За да проверите възможността за наемане на зала можете да се свържете с нас на тел.:02 976 15 49, мобилен тел.: 0889 444 914 или e-mail: info@ruvexcenter.com.