Новини

С гордост споделяме с вас, че за поредна година РУВЕКС АД получи ЗЛАТНА НАГРАДА в годишната класация на Камарата на строителите в България. Наградата се присъжда за постигнати добри резултати през 2022 г. в изпълнението на строежи от енергийната инфраструктура.

Годишната класация...

На 29 септември 2023 г. отпразнувахме 30-годишния юбилей на РУВЕКС АД.

Партито беше оцветено в двата основни цвята на фирмата – жълто и синьо, символизиращи топлото и студеното в домовете ни, за които вече 30 години се грижи професионалният екип на РУВЕКС АД.

Нашите гости...

Както бяхме обещали, на 15 септември 2023 г. поставихме началото на новата учебна година, като изтеглихме един от участниците в томболата за безплатно обучение.

Щастливи сме да споделим с вас, че печелившият е Стоян Цонков, който се беше регистрирал за участие в обучение по част от...

Учебен център "Рувекс" Ви предлага възможност да се включите в едно от нашите професионални обучения напълно безплатно! За да се възползвате от тази възможност, трябва само да се регистрирате във формата по-долу.

По повод нашия 30-годишен юбилей ще...

С удоволствието Ви съобщаваме, че имаме нова учебна зала за всички, които желаят да се запознаят с действията необходими за обслужването, ремонта и въвеждането в експлоатация на агрегати работещи с флуорсъдържащи парникови  газове.

Обученията за работа с флуорсъдържащи парникови...

Представяме Ви най-новия ни курс "Слънчеви топлинни инсталации". Той се провежда като професионално обучение по част от професия "Техник на енергийни съоръжения и инсталации", специалност "Възобновяеми енергийни източници".

След края на обучението Вие ще:

  • придобиете...

Пожелаваме Ви светли Великденски празници!

Бъдете здрави, безкрайно щастливи, винаги любознателни и много добри.

За да завършим процеса по качествено обучение в сферата на възобновяемите енергийни източници, може да се похвалим с изградена трифазна мрежова фотоволтаична електроцентрала с мощност 15 кW, която ще се използва за учебни цели. След теоретичните и практическите занятия в лабораторни условия,...

Честита Коледа и Щастлива Нова Година!

От сърце Ви желаем занапред здраве, щастие и просперитет! И нека Витлеемската звезда да сбъдне всяка Ваша мечта!

Весели празници,

Екипът на ЦПО към „Рувекс" АД

Щастливи сме да споделим с всички вас, че на 09.12.2022 г. екипът на Център за професионално обучение ще бъде отдаден изцяло на колегите си в ежегодния тиймбилдинг на "РУВЕКС" АД.  Предстои ни един специален петъчен ден.  Т. е. ако имате нужда от нас, ще трябва да се разходите до гр....

Изключително сме горди да обявим, че фирма „РУВЕКС” АД е сред наградените със златна награда в годишната класация на КСБ на 31 октомври 2022 г.

Годишната класация на Камарата на строителите в България за фирми, вписани в Централния професионален регистър на...

Във връзка с кампания на Националната агенция за професионално образование и обучение, за популяризиране на дейността на лицензираните центрове, Ви представяме малката история на ЦПО към „РУВЕКС“ АД:

„Център за професионално обучение към "РУВЕКС" АД е открит през 2009 г. и е...